Scooterul electric Freewheel F1 este acum disponibil si in Romania

O idee revolutionara in materie de scutere a prins viata sub denumirea de Freewheel actionat electric si deci total ecologic. Deplasarea cu acest dispozitiv este o experienta unica mai ales ca poate fi folosit cu usurinta prin locuri inghesuite si aglomerate.

Faptul ca este actionat de senzori pentru picioare inseamna ca puteti avea in maini plase sau o geanta. Functiile de echilibru fiind preluate de dispozitive electronice il face usor de folosit si nu necesita o deosebita experienta. Dimensiunile si greutatea fiind foarte reduse, este usor de transportat si puteti sa-l luati cu dumneavoastra oriunde va duceti.

Freewheel sau scooterul electric are locuri speciale pentru talpile picioarelor unde senzorii detecteaza miscarile corpului astfel ca o usoara aplecare in fata sau in spate va modifica viteza dispozitivului. Este de necrezut cum intr-un spatiu atat de mic sunt inglobate doua motoare avand 350 W, un acumulator cu litiu si componente electronice de ultima generatie.

Iata si un filmulet de prezentare:

Freewheel asigura o autonomie de 20 km la o viteza de 12 km/h si o sarcina de 120 kg. Reincarcarea acumulatorului este scurta de aproximativ 2 ore. Scooterul are trei setari ale modului de functionare si anume ; incepatori, avansati si profesionisti. Setarile sunt indicate de un led verde, portocaliu si rosu precum si indicatie sonora.

Datorita facilitatilor pe care le ofera acest scuter revolutionar este foarte cautat si apreciat de catre toti iubitorii sportului si merita sa investiti in acesta oferindu-va o  deplasare unica, inedita.

In magazinele online puteti afla informatii suplimentare si va puteti cumpara scooterul electric Freewheel F1 la un pret bun.

scooter electric freewheel

Scooter electric Freewheel

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate