Noile modele de ochelari de soare Ray-Ban 2016

Pentru a va proteja ochii de lumina prea puternica a soarelui, ochelarii de soare sunt necesari atat vara cat si iarna.

Ii folosesc mai ales cei care fac sport in aer liber, soferii, pescarii pentru a-si proteja ochii de razele ultraviolete.

Numai ochelarii de soare de buna calitate pot opri efectele nedorite ale razelor uv deoarece lentilele au avantajul de a fi realizate cu o tehnologie avansata.

Ochelarii de soare Ray-Ban au lentilele acoperite cu un strat anti reflexie care reduce lumina uv cu 100%. Acesti ochelari sunt foarte populari in toata lumea, existand modele pentru femei cat si pentru barbati.

Fiind atat de cautati multe firme incearca sa falsifice mai ales popularul model Aviator dar modele originale se deosebesc  prin lentilele imposibil de copiat avand gravat pe lentila stanga logo-ul Ray-Ban iar pe cea dreapta langa bratul ochelarilor apar initialele RB.

ochelari de soare ray-ban 2016

Ochelari de soare Ray-Ban 2016

Firma care produce acesti ochelari de soare a fost cumparata  in 1998 de gigantul italian  Luxottica, asadar  acum in loc de Made in USA  sunt Made in Italy.

Pretul precum si certificatul de autenticitate va vor face sa va dati usor seama ca aveti in fata niste ochelari originali, cu lentile polarizate, dintr-un material plastic  foarte rezistent si usor.

Cu ajutorul magazinelor online va puteti cumpara o pereche originala de ochelari Ray-Ban pentru ca veti gasi o bogata colectie, cu multe modele, marimi si culori din care puteti alege.

ochelari de soare ray-ban originali

Ochelari de soare Ray-Ban originali

Merita sa investiti in ochelarii Ray-Ban pentru a va proteja ochii de soarele puternic si radiatiile uv in toate anotimpurile.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate