Adidasi New Balance barbati, dama si copii

In America anilor 1906 a fost infiintata firma New Balance care lucreaza in anul 1961 primul adidas numit “Trackster” cu o talpa despicata si fabricat pentru mai multe latimi si care a devenit cel mai popular adidas in vremea aceea.

Reproiectat in mai multe etape adidasul New Balance devine tot mai performant si mai cautat pe piata.

Este de admirat faptul ca brandul american  a ramas fidel traditiilor sale si nu a mutat productia in alte tari.

Gama variata de adidasi produse de New Balance are un design exceptional si o calitate de invidiat putand fi purtati la tinute casual cat si sport.

adidasi new balance barbati ieftini

Adidasi New Balance barbati ieftini

Adidasii New Balance sunt extrem de elastici, lejeri, cu o fata din material textil si o talpa mai groasa din cauciuc.

La producerea lor adidasii beneficiaza de tehnologii si materiale de ultima generatie lucru care ii plaseaza pe primul loc in acest domeniu.

Un lucru important este si faptul ca alaturi de lungime este luata in considerare si latimea adidasilor astfel incat au un confort sporit.

Modelele de adidasi New Balance sunt marcati cu un numar care descrie caracteristicile, stilul si categoria lor cum ar fi de exemplu vestitii pantofi sport M 574 . Prin larga gama de marimi si modele New Balance doreste sa satisfaca cerintele de confort ale cumparatorilor.

adidasi new balance dama online

Adidasi New Balance dama online

Pentru toate activitatile sportive alegerea ideala este New Balance datorita diversitatii, stilurilor si performantei. O multime de modele care mai  de care mai interesante si cu calitati deosebite va asteapta in magazinele online pentru a va alege si cumpara perechea potrivita. Iata si sugestiile noastre.

adidasi new balance pentru copii

Adidasi New Balance pentru copii

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate