Vezi la ce pret poti achizitiona un telefon Samsung Galaxy S6

Telefonul Samsung Galaxy S6 inglobeaza cele mai avansate tehnologii in domeniu marcand o evolutie importanta in domeniul smartphone-urilor.

Aspectul este unul de top, avand o rama metalica cu un spate din sticla la acest model marginile nemaifiind atat de rotunjite.

Cu primul ecran din lume curbat pe ambele parti, avand 5 inch Samsung Galaxy S 6 are o rezolutie deosebita.

telefon samsung galaxy s6 edge

Telefon Samsung Galaxy S6 Edge

Cele doua camere foto, cea frontala si cea principala sunt de cea mai buna calitate oferind imagini clare, cu o luminozitate perfecta pe  timp de noapte sau in medii intunecoase. Cu o dubla apasare pe butonul home camera foto poate fi activata in numai 0,7 secunde.

Incarcarea wireless se face usor fiind compatibil cu orice dispozitiv de pe piata iar incarcarea cu fir este de 1,5 ori mai rapida in zece minute de incarcare fiind pregatit sa functioneze 4 ore.

telefon samsung galaxy s6 negru

Telefon Samsung Galaxy S6 negru

Mult ravnitul Samsung Galaxy S6 va fi disponibil in magazine incapand cu aprilie 2015 fiind unul dintre cele mai evoluate de pe piata, cu un pret aproximativ de 750 Eur.

Cu Samsung Galaxy S 6 beneficiati acum de functii care va permit servicii de plati mobile usor de folosit si sigure. Acest telefon are un aspect impresionant, modern si imagine captivanta.

samsung galaxy s6 alb

Samsung Galaxy S6 alb

samsung galaxy s6 gold

Samsung Galaxy S6 gold

Vizitand magazinele online veti putea cumpara Samsung Galaxy S6 la cele mai avantajoase preturi.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate