Uscator de par simplu sau profesional?

Uscatorul de par a devenit astazi un accesoriu nelipsit in casele noastre, ajutandu-ne sa ne uscam parul in doar cateva minute. Concepute cu ventilatoare puternice si rezistente de pana la 2000 W, sunt fiabile si de mare randament. Alege uscatorul de par care ti se potriveste.

uscator de par rowenta

Uscator de par Rowenta

Cele mai multe modele au reglaje ale puterii si dispozitive aditionale care se monteaza pentru modelarea parului la uscare. Puteti alege dintr-o gama larga de produse, unele mici pentru concedii care incap usor in bagaj, pana la cele de uz casnic sau cele profesionale. Mai sunt si alte uscatoare de par profesionale.

uscator de par profesional

Uscator de par profesional

Cele profesionale au mai multe facilitati de folosire si mai multe accesorii fiind de un real folos stilistilor care ne aranjeaza parul. Le gasim  in multe forme si culori din materiale plastice rezistente la temperaturi mari. Recomandate sunt cele de firma precum Rowenta, Remington, Bosch, Philips dar si altele pentru ca aveti garantia calitatii printr-un certificat de garantie.  Alege din gama variata de uscatoare.

uscator de par remington

Uscator de par Remington

Uscatoare de par la preturi accesibile poti cumpara si din acest magazin online.

uscator de par cu difuzor

Uscator de par cu difuzor

O gama variata de uscatoare de par te asteapta si pe evomag.

uscator de par cu ionizare

Uscator de par cu ionizare

 

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate