Tricouri funny – tu pe care l-ai alege?

Tricourile funny sunt pentru cei care au simtul umorului si vor sa impartaseasca si altora o gluma sau un mesaj haios. Sunt tricouri pentru cei care vor sa se distreze in momente speciale la petreceri sau in momente vesele. Sunt extrem  de cautate pentru ca purtandu-le devi original si transmiti celor din jur un moment de veselie.

tricouri cu mesaje haioase

Tricouri cu mesaje haioase

tricouri funny

Tricouri funny

Inscriptiile cu mesaje originale, cu logouri comice, grafica haioasa si bine inspirata din bancuri sau vorbe de duh, sunt imprimate in culori diverse si au o calitate deosebita. Un astfel de tricou inveseleste, creaza o anumita stare de spirit, transmite un mesaj care chiar comic fiindca are talcul sau. Este un mod de exprimare vizuala care isi atinge tinta dintr-o privire.

tricouri haioase

Tricouri haioase

tricouri haioase barbati

Tricouri haioase barbati

Unele firme accepta si sa creati propriile modele pentru a imprima tricoul dorit, astfel ca dumneavoastra puteti fi creatorul care stie cel mai bine ce i se potriveste si

sa faceti eventual un apropo cuiva. Fii mereu tanar si cu mintea deschisa si alege un tricou funny pentru a iesi in evidenta si a aduce un zambet pe fata celor care te privesc.

tricouri keep calm

Tricouri keep calm

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate