Trend Alert – Ochelari de soare Cat Eye online

Pasiunea designerilor de a cauta mereu noi modele, de a reinventa lucrurile a dus la ideea de ochelari de soare cat eye, o  forma cu colturile ridicate si ascutite care justifica denumirea. Pasiunea dar si concurenta intre creatori au facut din ochelarii cat eye adevarate vedete ale modei fiind purtati de femei atunci cand  soarele straluceste in zilele frumoase.

Prin anii ’50 unele actrite celebre de la Holywood cum ar fi Marilyn Monroe si  Audrey Hepbrun au inceput sa poarte acest model de ochelari facandu-i repede populari. In anii ’90 tot vedetele celebre ale unor filme au readus ochelarii de soare cat eye in actualitate trezind din nou interesul iubitorilor de moda pentru ca liniile lor erau mai elegante si mai seducatoare.

Reveniti din nou in trend, ochelarii de soare cat eye au aparut in culori si forme luxoase, in culori fascinante sau rame avand imprimeuri de multe ori splendid accesorizate cu pietre sau elemente metalice. Acesti ochelari va dau un aer retro, sunt eleganti si senzuali, potrivindu-se atat cu tinutele moderne, vitange cat si cele clasice fiind accesoriul perfect.

Ochelarii cat eye sunt plini de farmec, feminitate avand lentile care protejeaza ochii de razele ultraviolete care sunt daunatoare. Ochelarii de soare ochi de pisica sunt in topul preferintelor cu rame negre sau mov si lentile fumurii dar nu sunt ocoliti nici celelalte modele pe care le puteti comanda cu usurinta din magazinele online de unde va puteti alege dintr-o intreaga colectie o pereche care sa vi se potriveasca.

ochelari de soare cat eye calvin klein

Ochelari de soara cat eye Calvin Klein

ochelari de soare cat eye ieftini

Ochelari de soare cat eye ieftini

ochelari de soare ochi de pisica

Ochelari de soare ochi de pisica

ochelari de soare cat eye online

Ochelari de soare cat eye online

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate