Televizor plasma Samsung

Tehnologia cu plasma a aparut cu ceva timp in urma, insa ultimele modele de televizoare beneficiaza de cele mai noi inovatii, avand in vedere consumul de energie cat si claritatea imaginii.

plasma

Plasma

Cand intrati intr-un magazin in care sunt expuse televizoare, atentia va va fi atrasa de modelele cu ecran mare si contrast net superior celorlalte. Acelea sunt cele cu tehnologie plasma si cu calitati foarte bune datorita principiului deosebit pe care sunt construite. Mai multe televizoare de acest gen.

plasma samsung

Plasma Samsung

La acest televizor imaginea este HD, are o rezolutie de 1024 x 768 pixeli si o diagonala de 109 cm. Un mare avantaj este si tehnologia “Real Black” care are ca scop eliminarea stralucirii ecranului din cauza luminii ambientale, facand imaginea mult mai clara si lipsita de reflectia obiectelor din jur in ecran. Vedeti toate modelele disponibile.

televizor cu plasma

Televizor cu plasma

Cu un format de 16:9 filmele si emisiunile vor umple ecranul la majoritatea posturilor vizionate.

La un refresh de 600 de Hz imaginea devine foarte clara iar filtrul de zgomot atenueaza parazitii care pot proveni de la transmisiuni mai putin bune.

Televizorul se bucura si de un tuner digital foarte bun  model DVB-T, DVB-C si conexiuni, iesire digitala optica x1; port HDMIx2; intrare USB 2.0 jac audio de 3,5 mm, si o intrare scart.

La un televizor plasma consumul de 118w este  foarte bun.  Vedeti oferta completa de televizoare cu plasma.

televizor samsung

Televizor Samsung

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate