Telefon Samsung Galaxy Note 3 – oferte promotionale

Unul dintre cele mai bune telefoane disponibile acum pe piata este Samsung Galaxy Note 3, un telefon de lux, clasa business. Este telefonul ideal destinat celor care au de rezolvat probleme si sunt mereu in miscare, pentru cei care trebuie sa ia mereu notite, un telefon pentru oamenii de afaceri. Noua aplicatie Air Comand este exact ceea ce va trebuie  pentru a  coordona si rezolva o multime de activitati zilnice. Galaxy Note 3 este un telefon pentru cei care stiu sa-l foloseasca la adevarata sa capacitate si valoare.

La un pret de aproximativ 3.000 lei va fi cumparat de aceia care au intradevar nevoie de unul dintre cele mai bune telefoane disponibile acum pe piata. Are un aspect deosebit si posibilitati fantastice de utilizare. Ecranul full HD este un tip super  Amoled si are  5,7 inch. Greutatea de numai 168g este mica in raport cu performantele si marimea, fiind subtire de numai 8,3 mm. Bateria are 3200 mAh ceea ce ofera posibilitati mari de lucru intre doua reincarcari.

Camera foto de 13 MP are stabilizator de imagine si o capacitate extraordinara de redare a culorilor. Memoria ram este de-a dreptul impresionanta si anume 3 GB. Samsung Galaxy Note 3 este disponibil in trei culori : negru, roz si alb. Tastatura este mare si permite o folosire mai lejera, adecvata meniului sau bogat. Aspectul stilat il face sa arate fabulos si sa isi merite renumele si banii.

Galaxy Note 3 este un telefon parca picat din viitor pentru cei care au nevoie de o asemenea bijuterie a electronicii in rezolvarea problemelor ce intervin in lumea oamenilor importanti.

samsung galaxy note 3 alb

Samsung Galaxy Note 3 alb

telefon samsung galaxy note 3

Telefon Samsung Galaxy Note 3

telefon samsung galaxy note 3 ieftin

Telefon Samsung Galaxy Note 3 ieftin

 

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate