Telefon LG Google Nexus 5 – in magazinele online din Romania

Google Nexus 5, painea calda proaspat scoasa din cuptor cu iz de tehnica avansata care atrage la prima privire. Va fi primul telefon cu Android  4.4 KitKat la un pret de catalog de 349 de dolari. Google Nexus 5  beneficiaza de un ecran de 5 inch, cu o rezolutie HD  de 1920/1080 de pixeli adica 445 pixeli per inch. Aceasta inseamna ca imaginea este realitatea insusi. Cateva date tehnice va vor lamuri ca Google Nexus 5 este un telefon de exceptie putandu-se lauda cu un procesor qua d-core la 2,26 GHz Snapdragon 800, capacitate de stocare 16 GB sau 32GB, memoria  interna de 2 GB RAM, o baterie de 2300 de miliamperi ceea ce inseamna 17 ore de convorbire,  8,5 ore pe Wi-Fi, 7 ore NFC (comunicatii radio cu alte dispozitive comparabile cum ar fi comunicatii dintre doua telefoane, comunicarea cu dispozitivele de plata din magazine, cu dispozitive de plata a tichetelor de calatorie, etc.).

Este asadar dispozitivul universal care te poate ajuta la cumparaturi si in calatorii. Telefonul este foarte usor, are doar 130 grame, ceva  mai usor decat  predecesorul sau si se distinge prin sistemul de operare 4.4 KitKat cu o  grafica mai frumoasa si iconuri mai mari, iar sistemul de operare este foarte elegant cu bara si butoanele din partea de sus care sunt translucide. Camera foto principala uimeste cu cei 8 megapixeli, ceea ce inseamna ca pozele dumneavoastra  vor fi de o calitate nemaivazuta pentru un telefon iar camera frontala  are 1,3  megapixeli.

Nu va faceti probleme cand faceti pozele pentru ca imaginea este stabilizata giroscopic iar camera face ca algoritmul de creere al fotogramei este conceput pentru fotografia perfecta. Cu acest telefon veti putea utiliza aplicatii mai rapide si mai frumoase, lasand in urma cu mult alte telefoane. Telefonul viitorului  LG Google Nexus 5 poate  fi  acum si in mainile dumneavoastra pentru ca a fost lansat si in Romania.

google nexus 5 ieftin

Google Nexus 5 ieftin

google nexus 5 pret

Google Nexus 5 pret

telefon google nexus 5

Telefon Google Nexus 5

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate