Telefon Lenovo Vibe X2 – vezi de unde il poti achizitiona la reducere

Telefonul Lenovo Vibe X2 are un design multistratificat ce creeaza un dispozitiv puternic si elegant. Veti fi incantati sa folositi un telefon care permite aplicatiilor sa se incarce rapid, sa functioneze fara greseala, ruland jocurile fara intreruperi.

Procesorul complex True 8 Care produs de Media Tek este unul extrem de performant iar impreuna cu cei 2 GB de RAM  formeaza un dispozitiv exceptional in ceea ce priveste timpul de raspuns indiferent de activitate.

Lenovo Vibe X2 beneficiaza de functii pentru economisirea bateriei, multitasking si viteze de transfer LTE 4 G.

Ecranul este unul full HD 5.0 oferind o claritate deosebita, in culori vii. Interfata este gandita pentru un acces usor, intuitiv, cu acces direct la camera web si alte aplicatii preferate direct de pe ecranul de blocare.

Telefonul foloseste cel mai popular sistem de aplicare pentru smartphone si anume Android 4.4 pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o utilizare facila si rapida si sa va bucurati de o incantatoare experienta cu acest telefon modern.

Lenovo Vibe X2 este subtire si elegant avand doar 7,27 mm grosime si o greutate de numai 120 grame.

Raportul calitate prêt este unul excelent pentru un smartphone atat de evoluat.

Merita sa faceti o investitie pe termen lung cumparand din magazinele online un Lenovo Vibe X2 pe care sa-l folositi cu placere zi de zi avand parte de o experienta unica.

Cumpara telefonul cu o reduere de 220 Ron.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate