Telefon Huawei Ascend P6 – pret si caracteristici

Producatorii coreeni se lauda cu cel mai subtire telefon mobil facut vreodata. Acesta este Huawei Ascend P6 care are o grosime de doar 6 mm. In linii drepte cu colturile rotunjite elegant si rafinat lucrat, face un pas important spre lumea de top a telefoanelor mobile alaturi de Galaxy S3, HTC One, Allview P5 Quad

Ecranul are 4,7 inch si un sistem de operare Android Jelly Bean 4.2. Camera principala foto are 8 mp fiind foarte performanta. Iar  camera secundara foto de 5 mp este si ea extrem de reusita. Huawei Ascend P6 poate sa filmeze si sa redea cu o calitate HD la 1080 p imagini de o deosebita acuratete si culoare. Procesorul este unul extraordinar pentru un telefon mobil si anume un Quad Core la 1,5 GHz, 2 GB ddr3 si o memorie interna de 8 GB ceea ce il face sa se miste extrem de rapid si continuu indiferent de aplicatie, fiind o placere sa lucrati cu el.

Economisiti cel putin 30% din consumul acumulatorului pentru ca are incorporata tehnologia ADRX care ii optimizeaza consumul. Bateria este si ea impresionanta si tine in conditii normale de utilizare peste doua zile. Va puteti bucura si de aplicatiile pentru camera foto dintre care cea mai interesanta este Facial Beauty care fara gluma te face mai frumos la fata. Puteti sa-i mariti puterea de memorare avand loc pentru un card de memorie de pana la 32 GB, are inclus Wi-Fi pentru legatura cu internetul, radio FM, pentru orientare in calatorii dispuneti si de GSP si este destul de usor cantarind numai 120 g.

Telefonul se recomanda singur prin caracteristicile sale dar si prin aspectul deosebit  iar cumparindu-l veti fi foarte multumiti de achizitia de top pe care ati facut-o.

telefon huawei ascend p6 roz

Telefon Huawei Ascend P6 roz

huawei ascend p6 alb

Huawei Ascend P6 alb

telefon huawei ascend p6 ieftin

Telefon Huawei Ascend P6 ieftin

telefon huawei ascend p6 negru

Telefon Huawei Ascend p6 negru

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate