Tableta Asus Memo Pad – oferte de nerefuzat

Fanii tabletelor au acum ocazia sa descopere noul model Asus Memo Pad cu un ecran de 10,1 inch si IPS de mare rezolutie pentru o imagine excelenta. Este minunat pentru toti cei care vor sa lucreze dar nu pot lua cu ei laptopul peste tot si in plus pot avea mereu aproape jocurile preferate. O astfel de tableta are multe avantaje pentru ca este usoara, nu ocupa mult loc, are autonomie mare de functionare precum si o putere mare de procesare.

Excelenta rezolutie de 1920×1200 pixeli precum si unghiul mare de vizionare de 178 grade recomanda tableta pentru filme, jocuri si divertisment cu o imagine super. Sunetul este asigurat de difuzoare stereo integrate pentru o claritate de cristal. Avand doar 550 grame, este foarte usoara devenind un sistem portabil practic pe care se pot scrie fara probleme pe ecranul tactil. Dispune de 2 GB de Ram si un spatiu de stocare suficient si serviciul de stocare online Asus. Are sistem de operare Android 4.2.2, procesor Z 2560 dual-core la 1,6 GHz, o autonomie foarte buna de peste 8 ore.

Indiferent de versiunea pe care o veti alege Asus Memo Pad are inclusa o multime de noi tehnologii de la Asus cum ar fi Sonic Master pentru partea audio a filmelor, jocurilor si muzicii sau Super Note speciala pentru notite si insemnari. Punand un simplu Sim puteti avea acces la datele mobile, toate modelele avand incorporate 3G/4G. Aceste tablete au si carcase din plastic ce protejeaza ecranul si spatele. Asus Memo Pad FHD 10 are un bun echilibru pret-performanta si poate fi alegerea perfecta pentru o totala  independenta.

tableta asus memo pad hd 7

Tableta Asus Memo Pad Hd 7

tableta asus memo pad me172v

Tableta Asus Memo Pad me172v

tableta asus memo pad me173x

Tableta Asus Memo Pad me173x

tableta asus memo pad me302c-1b027a

Tableta Asus Memo Pad me302c-1b027a

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate