Tableta Allview AllDro Speed 3 DUO

Desi tabletele au fost lansate destul de recent pe piata acestea au devenit foarte cautate intr-un timp scurt pentru ca sunt portabile, usoare si foarte utile inlocuind de cele mai multe ori cu success un laptop daca ne referim la jocuri si internet.

Tableta  Allview Alldro Speed 3 este dotata  cu procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 GHz ceea ce ne permite sa deschidem si sa vizualizam mai multe aplicatii in acelasi timp fara ca viteza de lucru sa scada, timpul de raspuns al acestui processor fiind foarte bun.

Procesorul este dedicat si pentru impatimitii jocurilor pe calculator avand o mare viteza de lucru cu o placa grafica foarte buna.  Display-ul HD de 9,7 inch are o rezolutie de 1024/768 fapt pentru care reda fidel imaginile foto si video. Ecranul are un unghi mare de vizibilitate (180 de grade) si de aceea il putem privi din orice pozitie cu maxim de claritate. Culorile sunt reale, naturale si puternice . Display-ul este LCD touchscreen capacitiv in format 4/3 si permite manipularea imaginilor cu usurinta doar printr- o simpla atingere.

Daca sunteti un impatimit al jocurilor, aceasta tableta va ofera satisfactie deplina datorita placii grafice performante care apropie imaginile jocurilor de realitate. Exista optiunea de a conecta tableta la un ecran mare de televizor cu ajutorul cablului HDMI.

Sunetul este de buna calitate asigurat de difuzoare stereo ce redau foarte bine muzica preferata sau sonorul filmelor, iar in cazul in care nu vrem sa-i deranjam pe cei din jur avem posibilitatea de a conecta casti stereo.

Memoria flash a tabletei este de 16 GB insa se poate extinde cu ajutorul unui microSD cu inca 32 GB. Camera foto de 2MP va permite sa surprindeti momentele frumoase si importante ale vietii si apoi cu aplicatia PS Touch putet edita imaginile pentru a le face cat mai performante.

Iata si celelalte date importante referitoare la tableta : Processor ARM Cortex A9 la 1,5 GHz, ecran de 9,7  inch cu rezolutie de 1024 x 768 touch screen tip IPS LCD, placa video Mali 400, 4 CORE, difuzoare stereo, camera fata spate de 2 MP, dimensiuni 242 x 190 x 10, greutate de 0,608 kg si sistem de operare : Android.v4.1 Jelly Bean.

In concluzie aceasta tableta este performanta iar raportul pret calitate este foarte bun.

Puteti cumpara aceasta tableta din magazinele online la preturi accesibile sub 1000 Ron.  Iata cateva oferte.

tableta allview

Tableta Allview

tableta allview alldro speed 3

Tableta Allview Alldro Speed 3

tableta allview alldro speed neagra

Tableta Allview Alldro Speed neagra

tableta allview alldro speed pret

Tableta Allview Alldro Speed pret

 

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate