Suporturi auto pentru schiuri marca Thule

Pentru persoanele care indragesc sporturile de iarna si mai ales schiatul, atunci cand muntii se acopera de zapada este timpul sa va indreptati acolo, luand cu asalt partiile.

Inainte de a pleca in calatorie, masinile trebuie echipate cu dispozitive speciale pentru transportul schiurilor in siguranta.

Suporturile de schiuri pentru masina sunt prevazute cu butuci de blocare cu cheie pentru a mentine schiurile bine fixate si cu dispozitive  antifurt. Un astfel de suport auto pentru schiori se alege in functie de capacitate, dimensiunile masinii si echipamentului dar si in functie de materialul din care este facut aluminiu, otel sau alte materiale rezistente.

suport schiuri masina

Suport schiuri masina

Se monteaza usor cu ajutorul unor adaptori care nu deterioreaza in nici un fel masina iar unele suporturi se ataseaza magnetic. In acest fel pot fi transportate mai multe perechi de schiuri in functie de dimensiunea suportului si latimea schiurilor.

Indiferent de modelul pe care il veti alege, un suport de schiuri pentru masina este modalitatea cea mai simpla de a transporta schiurile in siguranta. Multitudinea modelelor face ca acestea sa se potriveasca pe orice tip de masina avand dispozitive de reglare si prindere foarte eficiente.

Pentru schiorii care vor sa ajunga in statiunile de schi cu masina, magazinele online va ofera o mare varietate de suporturi de schi pentru masina, rezistente si cu inalt grad de siguranta, atat pentru prinderea pe masina cat si pentru fixarea schiurilor. Puteti descoperi aici mai multe modele de suporturi.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate