Slapi Nike barbati – calitatea pe primul loc

Vara este sezonul in care la mare, la piscina, la plimbare, slapii sunt cea mai sigura alegere. Sunt usori, prevazuti doar cu  cateva barete si au o talpa subtire, piciorul sta  confortabil si mai mult decat  atat, este aerisit.

Sunt foarte multe firme care produc slapi de calitate, dar acum va vom prezenta slapii firmei Nike. Logoul este inconfundabil la fel si calitatea. Cu o bareta mai lata transversala, cu scai sau cu barete ce fixeaza slapii intre degete, cu talpi subtiri sau stratificate, din materiale spongioase foarte usoare, modelele slapilor Nike sunt intotdeauna  deosebit de elegante si confortabile.

Culorile sunt alese cu grija, uni sau in combinatie cu cea a talpii. Se poarta griul, negrul, sau culori tari cum ar fi albastrul ultramarin sau ciel, combinatii de mov cu negru, dar si culoarea rosie este o varianta de luat in considerare. Create din materiale plastice placute la atingere, pentru a fi rezistenti la apa marii sau bazinelor de inot, firma Nike vine cu noi modele de slapi pe care ii puteti cumpara acum din magazinele online.

Vedeti si articolul cu slapi barbati pentru mai multe modele asemanatoare.

slapi nike barbati

Slapi Nike barbati

slapi nike ieftini

Slapi Nike ieftini

 

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Slapi Nike barbati - calitatea pe primul loc, 4.0 out of 5 based on 1 rating
Linkuri sponsorizate