Seminee electrice – creeaza un ambient romantic in casa ta

Pentru incalzirea locuintei dumneavoastra  un semineu electric este o alegere eleganta si practica care va asigura  tot confortul  datorita unui focar performant si frumos facut care reda fidel aspectul flacarii. Aspectul exterior poate fi unul de epoca sau modern, lucrat cu multa  grija la detalii, astfel ca poate contribui cu succes la atmosfera placuta a incaperii. Semineele electrice sunt tot mai des folosite pentru ca nu necesita  instalare specializata ci doar cuplarea la o priza de curent, pot fi mutate cu usurinta in orice camera, nu produc fum, cenusa sau monoxid de carbon si pot incalzi spatii de pana la 40 m₂.

Se folosesc si seminee de dimensiuni mai mici (pentru un apartmanent spre exemplu) usor de manevrat si cu puteri de incalzire considerabile. In ceea ce priveste costurile de instalare ale unui semineu electric sunt neinsemnate pentru ca necesita doar o priza si nu au nevoie de cos de evacuare, instalatii cu tevi. Focarele sunt termostatate, evitand astfel posibilitatea supraincalzirii iar in fata dispun de o carcasa de sticla. Sunt concepute pentru ca aerul sa circule si  sa  fie filtrat, purificat. Semineele electrice sunt folosite de multa vreme timp in care li s-au adus multe imbunatatiri atat functionale cat si de aspect.

In Europa se produc seninee de foarte buna calitate, facute de firme cu traditie si pe care acum le puteti gasi in magazinele online intr-o gama larga de modele, dimensiuni si puteri de incalzire. Unele pot fi incastrate in zidarie si corpuri de mobilier, fiind concepute in acest scop. Aspectul si caldura acestora  fac din acestea   locul preferat langa care va puteti  relaxa si incalzi. De asemenea sunt des folosite in locuri publice ca restaurante, pensiuni, magazine, etc. Cei care le folosesc deja au numai cuvinte de lauda la adresa semineelor electrice fiind un mod modern  si facil de a imbina frumosul cu utilul la preturi mici.

seminee electrice de colt

Seminee electrice de colt

seminee electrice de lux

Seminee electrice de lux

seminee electrice ieftine

Seminee electrice ieftine

seminee electrice 3d

Seminee electrice 3d

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate