Schiuri pentru copii Atomic, Head, Fischer, Nordica

Dati-le copiilor posibilitatea sa invete sa schieze inca de mici, acesta fiind un sport de iarna placut si dinamic care ajuta la o dezvoltare fizica armonioasa.

Copiii pot sa se deprinda cu schiatul incapand de la varsta de 4 ani sub indrumarea parintilor atunci cand merg in excursii sau pe partie.

Pentru a se familiariza cu schiatul copiilor le trebuie un echipament adecvat varstei si anume in concordanta cu inaltimea, greutatea si nivelul de cunostinte in arta schiatului . incepator, mediu sau avansat.

Schiurile mai moi sunt pentru incepatori si sunt mai usor de controlat. Pentru copiii cu un nivel mediu de experienta sunt recomandate schiurile mai masive si mai tari.

In general marimea schiurilor trebuie sa fie cu 15-20 cm mai mica decat inaltimea copilului.

Pentru o mai mare stabilitate se gasesc schiuri mai late la mijloc, fiind potrivite si pentru partiile neamenajate sau zapada mai moale.

schiuri copii atomic, head, fischer, nordica

Schiuri copii Atomic, Head, Fischer, Nordica

Calitatea schiurilor influenteaza usurinta folosirii, stabilitatea si durabilitatea lor, de aceea este indicat sa cumparati schiuri de la firme consacrate cum ar fi Atomic, Head, Fischer si Nordica.

De la aceste branduri puteti cumpara cele mai noi si inovatoare modele de schiuri pentru copii incapand cu nivelul de incepatori pana la cel avansat.

Noile materiale si tehnologii au dat posibilitatea realizarii de schiuri usoare si rezistente, frumos colorate pentru a-i atrage pe cei mici.

Apeland la magazinele online puteti  obtine informatiile necesare pentru a cumpara copilului dumneavoastra o pereche de schiuri potrivite, de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate