Saltele ortopedice cu arcuri – aici gasesti cea mai variata gama si cele mai bune preturi

Denumirea de saltea ortopedica  este data acelor saltele care prin caracteristicile lor speciale asigura un mare nivel de confort datorita felului in care sunt concepute si construite. Rolul principal al acestor saltele cu arcuri este sa sustina corpul intr-o pozitie cat mai relaxanta si naturala in timpul somnului. Felul in care sunt dispuse arcurile in miezul acestor saltele face ca aceasta sa se curbeze sub corp fara a crea tensiuni suplimentare arcurilor alaturate astfel ca corpul o poate modela dupa forma si rezulta o senzatie deosebita de comoditate.

Un alt mod de a sustine corpul in pozitie naturala atunci cand este asezat pe saltea este folosirea miezului cu spuma cu memorie care preia forma corpului pentru o pozitie corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului. Salteaua ortopedica cu arcuri are miezul acoperit cu un strat dublu de pasla, apoi un strat de melana de 3 cm, iar la suprafata un material rezistent, aspectuos, satinat.

saltele ortopedice cu arcuri independente

Saltele ortopedice cu arcuri independente

Pentru rigidizarea saltelei marginile sunt intarite pe tot conturul. Aceste saltele au doua fete, una pentru iarna si una pentru vara. Fata pentru vara permite o mai mare circulatie a aerului iar fata pentru iarna are un strat izolant mai gros si mai calduros.  Asezandu-va pe o astfel de saltea care sprijina tot corpul va veti simti mult mai relaxati si odihniti.

Saltelele ortopedice cu arcuri sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate avand o garantie de 3 ani. Alegerea acestor saltele este optiunea ideala indiferent daca aveti probleme  la coloana sau daca doriti sa aveti un somn linistit intr-o pozitie corecta.

saltele super ortopedice

Saltele super ortopedice

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate