Router wireless – preturi si oferte

Routerul wireless este internetul fara firul care atarna dupa PC sau laptop, este dispozitivul care iti da libertate de miscare pe o raza de 100 de metri. Este de fapt o cutiuta cu antena si multe mufe la spate si care vine insotit  de un manual de utilizare si un mini CD de instalare. O data ce a fost instalat, ofera posibilitatea de a emite semnalul de internet (wireless) cu ajutorul antenei sau poate transmite mai departe si semnal prin fir. Routerul se poate parola pentru a nu fi folosit de altcineva (de obicei de vecini). In familie il pot folosi toti cei care au PC-ul lor sau se pot plimba prin casa sau gradina cu laptopul fiind cuplati la internet.

Aparatele lucreaza pe o frecventa de 2,4 GHz  si au o banda de trecere de 150 Mbps, ceea ce asigura o viteza garantata.

Exista si modele cu doua antene care faciliteaza transmisii puternice chiar si prin pereti de beton armat, fara interferente si pe distante extinse. Preturile sunt si aici pentru toata lumea dar puteti gasi modele excelente chiar si sub 100 de ron.

Va prezentam  o serie de routere la preturi accesibile si de o calitate foarte buna pe care le puteti achizitiona din magazinele online.

router wireless

Router wireless

router wireless 3g

Router wireless 3g

router wireless negru

Router wireless negru

router cu doua antene

Router cu doua antene

router wireless pret

router wireless pret

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate