Rochii cu motive populare – o noua tendinta in moda

Traditiile populare in ceea ce priveste imbracamintea nu se pierd asa usor, ele apartinand unei culturi stravechi  iar frumusetea si delicatetea acestor motive populare sunt integrate tot mai des in  tinuta moderna. Tendinta de a combina modelele moderne de rochii cu motive decorative din arta populara  aduc un suflu de originalitate.

Decoratiunile rochiilor au motive florale, geometrice sau modele inspirate din natura, capatand o adevarata valoare artistica pentru ca sunt lucrate de mana cu multa migala si pricepere. Materialele sunt de asemenea traditionale folosindu-se bumbacul sau matasea de buna calitate.

Designerii romani au  reusit  sa creeze  modele minunate de inspiratie populara. Rochiile au  motive populare in zona pieptului, la maneci, la brau  sau tiv, lucrate migalos cu acul si ata de catre artisti populari, multe din ele fiind unicate.

Creatorii de moda romani au prezentat si peste hotare creatii de acest gen, bucurandu-se de mare succes la public pentru  ca sunt considerate in trend exprimand traditiile unui popor. Purtand o asemenea rochie aduceti in cotidian o adevarata paleta de culori si modele lucrate cu migala si dragoste pentru valorile ramanesti.

Imbracate la o sarbatoare sau un eveniment, rochiile cu motive populare  va vor scoate in evidenta fiind deosebit de apreciate. In magazinele online mai mult ca oriunde puteti admira, alege si cumpara o rochie cu motive populare plina de farmec.

rochii cu motive nationale

Rochii cu motive nationale

rochii cu motive populare

Rochii cu motive populare

rochii cu motive traditionale

Rochii cu motive traditionale

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Rochii cu motive populare - o noua tendinta in moda, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Linkuri sponsorizate