Rechizite scolare pentru clasa I-a – vezi cele mai bune oferte

In curand in toate scolile va avea loc festivitatea de inaugurare a noului an de invatamant. Pentru copiii care vor pasi pentru prima data pe portile scolii in clasa I va fi un eveniment deosebit si emotionant.

Clasa I este poarta catre un lung sir de ani in care copiii vor incepe cu deprinderea scrisului si cititului pana la cele mai profunde cunostinte din toate domeniile. Este varsta la care copiii mici incep sa se familializeze cu tot ceea ce-i inconjoara prin intermediul activitatilor  pe care le vor desfasura la scoala.

Pentru clasa I  copiii vor avea nevoie de o multime de lucruri. Lista incepe in primul rand  cu un ghiozdan in care vor trebui sa incapa celelalte lucruri cum ar fi : penar, caiete tip I. cu liniatura oblica, caiete de matematica, caiete cu foaie velina, caiet de desen, betisoare, o carte de colorat, stilou, creioane, radiera, creioane colorate, etc.

Pentru orele in care micutii vor incepe sa-si dezvolte abilitatile practice va fi nevoie de foarfeci, lipici solid, hartie glasata, acuarele, pensule si un bloc de desen.

La orele de educatie fizica este necesar un trening si incaltaminte sport. Pentru corespondenta un carnet, 4 dosare din plastic cu cate 10 folii pentru portofoliile din semestrul I, un biblioraft etichetat cu numele si prenumele elevului precum si nelipsitele invelitori din plastic pentru carti si caiete.

Aceste lucruri fac parte dintr-o lista standard de rechizite necesare bobocilor care vor incepe clasa I in curand.

Toate aceste cumparaturi le puteti face mult mai usor si mai ieftin prin intermediul magazinelor online specializate in vanzarea de rechizite scolare pentru ca astfel veti putea scapa de aglomeratia din librarii si veti putea alege dintr-o gama foarte mare de produse si branduri.

rechizite scolare clasa I

Rechizite scolare clasa I

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate