PUBLICITATE

Ai un magazin online sau un site din domeniul fashion? Kossa.info iti ofera posibilitatea de a-ti face publicitate prin intermediul bannerelor.

Traficul de pe kossa.info este targetat exclusiv pe nisa fashion si provine in proportie de peste 90% din cautarile organice de pe Google.

Ca sa va faceti o idee asupra numarului de pagini afisate intr-o luna media pentru kossa este de aproximativ 20.000 page views / luna si este in crestere.

Profitati de pe acum de aceasta oferta pentru a va face magazinul sau site-ul mai cunoscut. Conteaza foarte mult calitatea traficului kossa.info, care este foarte targetat pe categoria fashion.

Atentie! Atat bannere-le cat si linkurile text nu vor fi postate in scop SEO ci doar in scop publicitar. In acest sens toate bannerele si toate linkurile text vor avea atributul ‘nofollow’.

Tipurile de bannere si modalitatile disponibile pentru publicitate, precum si tarifele pentru acestea sunt:

1. Banner leaderboard 728 x 90 pozitionat in partea de sus la dreapta logo-ului kossa. Vizibilitate maxima pe toate paginile site-ului. Pret: 350 ron / luna – disponibil

2. Banner 300 x 250 pozitionat la inceputul fiecarui articol dupa primul paragraf. Vizibilitate maxima si eficienta fiind in cadrul continutului fiecarui articol. Pret: 300 ron / luna – disponibil

3. Banner 300 x 600 pozitionat in sidebar in partea dreapta dupa sectiunea cu ‘ Cele mai noi Reduceri si promotii’. Vizibilitate maxima pe toate paginile site-ului. Pret: 250 ron / luna – disponibil

4. Banner 300 x 250 pozitionat la sfarsitul fiecarui articol dupa sectiunea ‘Alte articole interesante’. Vizibilitate crescuta deoarece majoritatea vizitatorilor dupa ce citesc un articol au tendinta sa viziteze si alte articole din moda. Pret: 200 ron / luna – disponibil.

5. Articol care sa contina un Review facut de noi la o gama de produse din cadrul magazinului dumneavoastra. Review-ul va contine 2 linkuri text (unul la inceput si altul la sfarsit) si un banner-imagine in mijlocul articolului care sa contina produsele descrise si sa aiba link catre pagina cu produse din site-ul dumneavoastra. Toate linkurile vor fi cu ‘nofollow’ dupa cum am mentionat si mai sus. Pret: 180 ron / review - plata o singura data

Daca sunteti interesati de colaborare ne puteti contacta la email-ul:

romy_georgia@yahoo.com