Preturi reduse la adidasi Puma Speeder pentru barbati

Conceputi ca incaltaminte sport speciala pentru alergare, adidasii Puma Speeder sunt folositi mai ales la competitii si antrenamente. Datorita caracteristicilor tehnice speciale ei ajuta la cresterea vitezei si aderentei prin design-ul modern al talpii ce are sase pivoti pentru schimbari rapide de directie.

Adidasii Puma Speeder sunt confectionati din materiale de o calitate foarte buna cum ar fi pielea sau materiale sintetice in exterior si sunt captusiti cu materiale textile pentru  un confort sporit si o aerisire optima.

pantofi sport puma speeder

Pantofi sport Puma Speeder

Durabilitatea in timp, performantele si modelele superbe ii fac cautati de catre sportivii care fac multa miscare pentru ca le ofera libertate de miscare si flexibilitate. Veti gasi modele originale pentru barbati, femei dar si pentru copii. Adidasii Puma Speeder pentru copii au ca noutate leduri incorporate in talpa care se aprind la fiecare pas si se inchid foarte usor cu doua benzi tip scai ce fixeaza bine incaltamintea de picior.

adidasi puma speeder ieftini

Adidasi Puma Speeder ieftini

Logo-ul Puma este inscriptionat la toate modelele frumos si vizibil pe limba, in lateral si calcai. Culorile sunt vii, contrastante sau in diverse combinatii ce atrag privirile tuturor.

adidasi barbati puma speeder

Adidasi barbati Puma Speeder

Stilul unic, original al noilor adidasi Puma Speeder, confortul si calitatea materialelor folosite ii fac renumiti in intreaga lume pentru un look minunat si atragator. In magazinele online va asteapta noile colectii cu modele deosebite din care va puteti alege perechea cea mai frumoasa si confortabila.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
Preturi reduse la adidasi Puma Speeder pentru barbati, 4.0 out of 5 based on 2 ratings
Linkuri sponsorizate