Pret redus la dronele Phantom 3 Standard in magazinele online

Dronele constituie o schimbare majora in aria aeromodelismului fiind un concept nou, revolutionar ce inglobeaza multa tehnologie. Drona Phantom 3 dupa ce este scoasa din cutie este gata sa zboare, sa filmeze sau sa fotografieze fiind usoara, putand fi transportata in portbagaj in orice excursie pentru a surprinde peisaje aeriene deosebite.

Phantom 3 are doua versiuni Advance si Professional. Diferenta dintre ele o fac camerele de luat vederi care au un stabilizator in 3 axe.  Camera de luat vederi de pe drona Phantom 3 advance poate capta imagini de 1920 x 1080 p si un bit rate de 40 mp/s iar modelul Professional are montata o camera video UHD 4 K la 4096 x 1600 p cu un bit rate de 60 mb/s.

Aceste drone au sisteme de pozitionare vizuala ce permit o pozitionare chiar si fara semnal GPS lucru util in interiorul cladirilor. Tehnologia celei de-a  treia generatii de drone Phantom este una de ultima ora precum si materialele rezistente din care este construita.

Unghiurile de filmare si fotografiere aeriana fac din aceasta drona o unealta de prima clasa chiar si la evenimente sau nunti, rezultand un material deosebit din punct de vedere al perspectivei si al calitatii.

Functiile incorporate deosebite fac din drona Phantom 3 una dintre cele mai performante drone de pe piata fiind recomandata tuturor celor pasionati de aeromodelism si filmari inedite.

 

Discount 400 Ron

drona phantom 3 standard online

Drona Phantom 3 Standard online

Aceasta drona poate fi achizitionata din magazinele online unde veti gasi  si fisa completa a detaliilor tehnice. Va invitam sa urmariti un video interesant care va ajuta sa va faceti o idee despre ce poate face aceasta drona:

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate