Premergatoare copii – ieftine si frumoase

Cand bebelusul incepe sa mearga premergatorul pentru copii este solutia ideala si distractiva pentru a-l incuraja si ajuta sa faca primii pasi din viata. Cu acest dispozitiv copilul va indragi miscarea , lasandu-l liber sa exploreze casa sau gradina. Este o modalitate sigura de a-l ajuta, fiind stabil, cu patru roti din cauciuc sau cu amortizoare care ii limiteaza viteza. Poate fi reglat in mai multe trepte de inaltime in functie de copil iar pentru a fi depozitat se pliaza compact si este usor de asamblat.

Pentru copii intre 6 – 15 luni va fi o incantare sa faca primii pasi in siguranta, fara frica de a cadea si a se lovi. In acest fel copilul va prinde curaj si va invata mai repede sa mearga. Pentru ca copilul sa nu se plictiseasca pe panoul frontal, premergatoarele au orientate diverse jucarii muzicale frumos colorate si usor de actionat intuitiv. Sunt fabricate din materiale plastice lucioase si fara colturi in care copilul s-ar putea lovi, au o captuseala moale si confortabila ce poate fi curatata usor cu un burete.

Tot pentru distractia copilului, premergatoarele pot avea si functia de balansoar sau jumper. Formele si culorile vii sunt menite sa atraga atentia copilului iar functiile acestuia sunt  menite sa ajute la coordonarea miscarilor si balansului ,la dezvoltarea abilitatilor motorii, copilul invatand sa impinga si sa traga jucaria. Cumparati copilului un premergator si astfel invatarea mersului va fi mai usoara si mai placuta, oferind si un plus de siguranta.

premergatoare copii ieftine

Premergatoare copii ieftine

premergatoare copii primi pasi

Premergatoare copii primii pasi

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate