Portofel barbati – un accesoriu util

In general barbatii nu pun un accent atat de mare pe accesorii insa portofelele ar trebui considerate mai mult decat un accesoriu. Portofelele au un rol foarte important si au un grad mare de utilitate. Totusi se intampla sa vedem adesea cum multi barbati poarta banii si actele in buzunarele de la pantaloni. Purtand un portofel veti putea fi mult mai organizat si astfel sa reduceti riscul de a pierde lucurile importante pentru dumneavoastra.

Portofelele pentru barbati se gasesc in modele si stiluri diferite. Ele sunt confectionate din materiale diferite precum piele sau piele intoarsa, piele ecologica sau alte materiale textile. Modelele pot fi simple astfel portofelele se inchid printr-o simpla indoire sau pot avea sisteme de prindrere cu capse sau scai. Sunt prevazute cu mai multe buzunarele in care dumneavoastra va puteti aseza toate actele necesare. Cartile de vizita, bacnotele cat si banii marunti au toate un loc rezervat in portofel.

Haideti sa vedem cum ar trebui sa arate portofelul unui barbat si cum ar trebui sa va asezati lucrurile. In primul rand bacnotele ar trebui sa le asezati de la mic la mare in ordine crescatoare; asta va ajuta in momentul in care va grabiti pentru ca veti scuti timp ne mai fiind nevoiti sa cautati banii potriviti prin portofel. Cardurile care sunt la fel de importante ar trebui asezate la vedere (de obicei portofelele au compartimente speciale pentru acestea) unul dupa celalalt si nu amestecate cu banii. Cartile de vizita nu trebuie sa ocupe neaparat un loc la vedere insa ati putea sa le grupati si sa le puneti pe toate intr-un buzunarel iar cand aveti nevoie de ele veti sti de unde sa le luati. Buletinul si carnetul de conducere trebuie sa ocupe si ele un loc in fata pentru ca le folosim atat de frecvent. Acestea sunt doar cateva tipuri pentru a va ajuta sa va mentineti portofelul bine organizat.

In ceea ce priveste modelele v-am pregatit cateva portofele de calitate confectionate din piele cu diverse aplicatii si printuri. Vedeti aici mai multe portofele. Alegeti si dumneavoastra unul, nu neaparat pentru a fi fashion ci pentru a va tine toate obiectele importante intr-un singur loc.

portofel barbati

Portofel barbati

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate