Pilote din puf de pinguin si gasca la cele mai bune preturi

Pilotele cu puf de pinguin sunt o alegere perfecta pentru un confort termic deosebit de bun. Pilotele, la fel ca si pernele din puf de pinguin sunt usoare, moi si calduroase iar cand vine vorba de depozitare se pot comprima foarte mult pentru a ocupa un spatiu cat mai mic in dulap. Acelasi puf care ii ajuta pe pinguini sa faca fata temperaturilor arctice este folosit cu succes la fabricarea de pilote de o calitate deosebita, lasand aerul sa circule in interiorul pilotei, absorbind umiditatea.

Tesatura exterioara poate avea diferite modele si culori, imprimeuri cu dungi sau flori. Modul de intretinere este un factor important in durata de viata a pilotei. Spalarea se face cu o cantitate mica de detergent fin, fara balsam. Uscarea este indicat sa se faca in uscator, selectand un program de uscare moderata. O alta posibilitate de a curata o pilota din puf de pinguin este curatatoria chimica de la spalatoriile profesionale. Pentru a  o readuce la forma initiala este de ajuns sa o scuturam pentru ca puful sa se reaseze in  forma initiala.

pilote puf pinguin

Pilote puf pinguin

pilote din puf

Pilote din puf

Alegerea pilotelor de acest gen merita  fiind de cea mai  buna calitate posibila si o durata de viata de aproximativ  10 ani. Este bine sa alegem cand cumparam aceste pilote cu puf de pinguin de la firme recunoscute pentru calitatea produselor pe care le fabrica, decat sa dam banii pe produse ieftine care nu vor tine mult. Magazinele online va asteapta cu o multitudine de produse de o calitate exceptionala, de lux.

pilote pat ieftine

Pilote pat ieftine

S-ar putea sa va intereseze si articolul cu pilote din puf de gasca.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Pilote din puf de pinguin si gasca la cele mai bune preturi , 3.0 out of 5 based on 1 rating
Linkuri sponsorizate