Patine de gheata pentru copii incepand cu 99 Ron

In iernile in care frigul face luciul apelor sa inghete, toti copiii incepand de la varste fragede se bucura ca pot sa mearga cu patinele. Libertatea de miscare a acestui sport il fac preferatul copiilor care abia asteapta sa iasa la joaca.

Patinele pentru copii sunt fabricate de firme renumite, prinse pe ghete inalte care sustin gleznele, au un interior confortabil, calduros si cu configuratie anatomica. Materialul ghetei poate fi din piele sau inlocuitori de piele pentru modelele clasice sau din materiale plastice pentru modelele mai noi, gen clapari care au si posibilitatea de reglaj al marimii.

Se fixeaza pe picior cu ajutorul sireturilor sau al unor clape de fixare iar lama patinelor este din otel inoxidabil cu zimti, la partea din fata iar suprafata de contact cu gheata este prelucrata special pentru a preveni alunecarile laterale.

patine gheata copii ieftine

Patine gheata copii ieftine

Patinajul fiind un sport preferat de copii, producatorii de patine le-au conceput in modele originale, frumos colorate in alb, rosu, roz, verde, albastru sau negru.

Modelele de patine atat pentru baieti cat si pentru fetite, pentru incepatori dar si pentru avansati, trebuie sa se fixeze bine pe picior avand o gheata confortabila.

In aceasta iarna le puteti face copiilor cadou o pereche de patine frumoase si elegante determinandu-i astfel  sa iasa  mai mult din casa  in aer liber si sa se bucure de privilegiile acestui anotimp rece dar minunat.

Puteti gasi patine pentru copii in magazinele online in modele si culori pe placul copiilor si la cele mai avantajoase preturi.

patine gheata copii

Patine gheata copii

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate