Pareo de plaja online – vezi cele mai frumoase modele

Pe plajele din intreaga lume femeile elegante poarta din nou Pareo, acea esarfa lunga si moale avand cele mai minunate culori.

Aceasta esarfa isi are originile in zonele exotice si romantice ale lumii. In functie de zonele in care este purtata, esarfa are diverse denumiri ca de exemplu Pareo in Tahiti si Hawai, Surang in Tailanda, Filipine si Malaezia, in India se numeste Sari iar in Africa locuitorii ii spun kanga.

Acest tip de esarfa o regasim la vechile civilizatii cum ar fi cea greaca sau romana unde se numea Toga si era purtata de femeile din inalta societate.

pareo de plaja online

Pareo de plaja online

Azi cand culturile lumii s-au apropiat mai mult ca oricand pareo este purtata peste tot mai ales in plimbarile lejere in soare sau la plaja.

Intr-un concediu la mare un pareo este un obiect vestimentar extrem de versatil, avand multe intrebuintari si moduri de purtare.

Aceasta esarfa se poate infasura in jurul taliei ca pe o fusta, purtata pe umeri ca o rochie, poate deveni turban sau cearceaf de plaja.

esarfa de plaja

Esarfa pentru plaja

Prin libertatea de expresie si miscare pe care o ofera pareo a devenit foarte purtat si indragit.

Culorile sunt de cele mai multe ori exotice, vibrante, dar si de culoarea marii, albastru sau azurii.

pareo de plaja ieftin

Pareo de plaja ieftin

Apelati la magazinele online pentru a va alege un pareo luxos in ton cu atmosfera de vacanta la mare, in concordanta cu soarele, bronzul si locurile exotice.  Varietatea modelelor si culorilor va va atrage precis si veti fi incantata sa-l purtati in cele mai deosebite destinatii de vacanta.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate