Pantofi stiletto – din nou la moda

Promovati de cele mai mari case de moda, pantofii stiletto au fost reinventati de-a lungul timpului de zeci de ori si adaptati tendintelor vremii. Cu toc mai jos sau mai inalt, cu sau fara platforma, ei au reusit sa ramana pantofii preferati ai femeilor, fiind in trend si in acest an.

De cele mai multe ori, pantofii sunt elementul care completeaza in mod fericit o tinuta pentru ca ei inseamna seductie si admiratie. Tendintele pentru incaltamintea eleganta din sezonul primavara-vara 2013 pun pe primul loc modelul stiletto in culori neutre, albul si negrul care tin de stilul clasic dar si culori avangardiste, cu tocuri metalice si materiale deosebite.

In functie de statura si vestimentatie, puteti alege o pereche de pantofi cu varf ascutit cu sau fara platforma si tocuri inalte sau foarte inalte. Tocurile cui metalice se imbina in moduri deosebite cu texturile pielii si culorile indraznete si atragatoare, scotand in evidenta eleganta piciorului. O  pereche de pantofi eleganta si reusita te vor scoate in evidenta in orice situatie, oferindu-ti o postura frumoasa, un aer de eleganta si feminitate.

pantofi stiletto

Pantofi stiletto

pantofi stiletto online

Pantofi stiletto online

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate