Pandantive barbati argint si inox

Pandantivul a fost purtat intotdeauna ca un simbol, un mesaj la vedere, ca obiect religios sau pentru a transmite multa expresivitate. Termenul vine din limba franceza “pendant” si se refera la obiectele ce sunt purtate agatate de ceva. De pilda barbatii le poarta agatate la bratari sau lantisoare la gat. Fiind apreciate si lucrate ca bijuterii cu  daruire si bun  gust, sunt foarte potrivite pentru un cadou elegant.

Inainte de a fi o bijuterie pandantivul este un  obiect legat de sentimentele, emotiile sau amintirile pe care vrem sa le purtam mereu cu noi. Multa lume le alege in functie de anumite criterii superstitioase, ca aducatoare de noroc si fericire.Un pandantiv oferit cadou reprezinta  un simbol de dragoste, de pasiune, de putere sau un mesaj mistic pentru cei dragi. Cele mai multe pandantive au valoare si pentru ca sunt  facute din materiale pretioase cum ar fi aurul, argintul, platina sau otelul inoxidabil.

Unii pun pret doar pe simboluri si le prefera pe cele in care artizanul a investit suflet si pasiune. In nenumarate forme si modele ca de exemplu zodia in care ne-am nascut sau a unui semn de identificare,  pandantivele pentru barbati sunt la moda si le gasim la  preturi accesibile sau ca obiecte de lux.  Alegerea unui pandantiv vine mereu din dorinta de exteriorizare a personalitatii  sau a zilelor fericite din viata si de aceea trebuie sa alegem ceva care sa  ne reprezinte si pe care sa-l purtam mereu cu drag.

pandantive barbati argint

Pandantive barbati argint

pandantive barbati inox

Pandantive barbati inox

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate