Palarii barbati – modele superbe de vara

Aerul romantic al anilor ’50 incepe sa revina in moda. Este nostalgia unor vremuri mai linistite, mai asezate, in care lumea incepea sa prospere. Palaria era un accesoriu nelipsit al garderobei barbatesti si putini  erau cei care puteau fi vazuti fara o palarie.

Legat de palarie s-a creat o gestica, anume pentru salut, pentru felul in care se purta o palarie si modelul acesteia. Fiecare epoca a avut stilul sau in ceea ce priveste palariile si a evoluat odata cu trecerea timpului.

Palaria putea sa tina de cald, de vant sau de soare, dupa caz si era atent asortata sezonului si hainelor. Trecerea timpului, schimbarea perpetua a modei, inlocuirea unor piese vestimentare, a facut ca palaria sa dispara o vreme din lumea moderna, ramanand doar un semn al distinctiei unor persoane importante sau o amintire. Si deodata lumea si-a amintit de palarie, dar vremurile s-au schimbat, iar rolul functional al palariei inlocuieste astazi sepcile si caciulile, care fiind  purtata la tinute casual, asortata cu totul alte haine decat in trecut, iti poate da un aer exotic, misterios, elegant, cool, te poate face sa fii mai aparte  si mai deosebit  de cotidian.

Lumea incepe sa o aprecieze din nou, sa-i gaseasca noi veleitati, sa o scoata la purtare. Au inceput sa poarte palarie celebritati din lumea showbizului, urmate apoi de lumea larga, asa ca nu ezitati sa purtati o palarie care va vine bine si va scoate in evidenta.

palarii barbati

Palarii barbati

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate