Oferta: Aparat foto DSLR Nikon D3200 cu 28% reducere

Nikon D 3200 este un produs din oferta entry level foto DSLR  echipat cu un performant senzor CMOS de 24 MP si o functie de ghid care ii indruma pe fotografii incepatori pentru a face fotografii perfecte.

Acest aparat foto este succesorul lui D 3100 si a fost lansat in anul  2012. D 3200 are un design restilizat, pentru  modul video are un buton separat, este echipat cu senzori pentru declansarea wireless precum si conexiune  wi-fi.

Transmitatorul wi-fi poate fi achizitionat separat si atasat in portul Usb servind la transmiterea pozelor spre tablete si telefoane care pot rula o aplicatie oferita gratuit de Nikon.

Cu un astfel de dispozitiv puteti folosi telefonul sau tableta pentru incadrarea imaginilor, pentru asistenta de la distanta a aparatului foto.

Un avantaj pentru cei care iau in calatorii un Nikon D 3200 este corpul mic si usor. Manevrarea facila a aparatului cu o singura mana este inlesnita de un grip adanc si prevazut cu o proeminenta in partea de sus.

Aparatul este dotat cu un buton de reglaj din care puteti seta dimensiunea imaginii, sensibilitatea, ISO, balansul de alb dar si o optiune D-lighting activ.

Butonul de Ajutor activeaza functia care va va ajuta sa aflati informatii referitoare la setarile aparatului foto. Ecranul generos al aparatului D 3200 are diagonala  de 3 inch (7,5 cm.) cu o rezolutie de 921000 puncte.

Aparatul foto dispune de un senzor de imagine APC (DX) de 24 MP si un procesor de imagine EXPED 3 care analizeaza si reda  culorile cele mai potrivite pentru peisaje sau poze cu persoane, reduce simtitor zgomotul de fond al imaginii si asigura functia D-lighting cu un dynamic range extins.

Fotografia in rafala are o viteza de 4 cadre pe secunda. Filmarea este HD, are 24 cadre pe secunda PAL si 30 cadre pe secunda NTSC folosind codecul  H264.

Sunetul este asigurat de un microfon incorporat ce are si reglare manuala dar pentru performante imbunatatite are si un jack pentru un microfon profesional extern.

Acumulatorul electric este un EN-EL 14 care in functie de setarile aparatului poate asigura pana la 550 de poze.

Aparatul NIKON D 3200 se remarca prin calitatea imaginilor, meniul Ghid si butonul de ajutor, filmare in mod FULL HD cu autofocus, senzor de telecomanda amplasat atat in fata dar si in spatele camerei foto si meniul de setari recente.

Puteti gasi acest aparat la pretul de aproximativ 2000 de lei si cu reduceri semnificative la promotii. Preturi foarte bune puteti gasi in magazinele online inclusiv toate datele tehnice si clipuri de prezentare.

Merita sa investiti intr-un Nikon D 3200 care are calitati deosebite si cu care veti realiza fotografii si filmari de cea mai buna calitate. Vezi aici oferta completa.

aparat foto nikon d 3200

Aparat foto Nikon D 3200

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate