Ochelari de soare barbati

Chiar daca vara a trecut asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa purtam ochelari de soare. Ochelarii de soare ar trebui purtati in mod normal indiferent de anotimp pentru ca rolul lor este de a proteja ochii de razele de soare nocive.Pentru a avea parte de o protectie cat mai mare ar trebui sa alegeti o pereche de ochelari de calitate. Intr-adevar piata este plina de ochelari de soare care au etichete false pretinzand ca ofera protectie UV . In general acest tip de ochelari de soare sunt fabricati in China si vin la preturi foarte mici. Multi sunt tentati de acest lucru si ii cumpara fara sa mai stea pe ganduri insa nici nu-si dau seama ca isi fac un rau. Ochelarii de soare de proasta calitate sunt cei mai nocivi pentru ochi si pot afecta vederea in timp. Credeti ca merita sa riscati acest lucru pentru cateva zeci de lei in plus?

Ochelarii de soare de calitate sunt putin mai scumpi dar merita banii pentru ca va ofera o protectie ridicata si in plus nu se vor strica dupa cateva purtari. In ceea ce priveste designul si culoarea nu exista reguli si restrictii. Fiecare isi alege perechea de ochelari in functie de preferinte. Inainte sa cumparati o pereche de ochelari de soare ar trebui sa stiti ca exista 3 nivele de protectie solara impotriva radiatilor si ar trebui sa ii alegeti in functie de mediul in care urmeaza sa ii purtati. Nivelul minim, cel mediu care se refera la ai purta in mediul citadin in zilele insorite si cei cu factor de protectie maxim recomandat in zonele extreme precum litoralul sau zonele de munte.

La alegerea ochelarilor consultati eticheta pe care sunt inscrise aceste nivele de protectie precum si celelalte calitati cum ar fi strat anti-reflex, lentile polarizate si materialul din care sunt facute lentilele. Ochelarii de soare pentru barbati prezentati mai jos cuprind toate aceste calitati. Vedeti si alte modele.

ochelari soare barbati

Ochelari soare barbati

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate