Ochelari de ski la preturi reduse – Uvex si alte branduri cunoscute

Pentru cei care practica sporturile de iarna cum ar fi ski, snwobord, etc.  ochelarii de ski sunt un element indispensabil, ferindu-va ochii de vant si de puternica lumina reflectata de zapada. Materialul ideal pentru acesti ochelari este poliuretanul termoplastic pentru ca este maleabil si la temperaturi  joase fara sa crape si absoarbe socurile protejand lentilele.

Se gasesc sub diferite marimi largi, medii si mici pentru a se potrivi tuturor. Schiorii adevarati care iubesc acest sport aleg mereu o pereche de ochelari de ski de calitate de la firme renumite pentru ca acestea produc lentile cu o buna vizibilitate in locurile cu soare puternic ( UVA  si UVB) si sunt  prinsi cu o curea ajustabila. Lentilele pot fi simple, duble, plate sau curbate, mai deschise sau mai intunecate in functie de cat este de puternic soarele, majoritatea acestor ochelari de schi avand lentile interschimbabile. In acest fel puteti alege culoarea potrivita in functie de luminozitatea peisajului. Unele variante mai scumpe folosesc ultima tehnologie pentru ca lentilele sa se adapteze singure luminozitatii mediului. La ochelarii obisnuiti culoarea lentilelor este in functie de stratul antireflex care va protejeaza de lumina excesiva si de razele ultraviolete. Acesti ochelari se intretin usor doar prin spalare cu apa calda si sapun, stergandu-se cu un material care nu lasa scame.

Confortul si siguranta pe partie depind mult de ochelarii de ski pentru ca va ajuta sa distingeti clar peisajul atunci cant totul este alb in jur si multa lumina, iar vantul va aduce zapada in ochi. In magazinele online ochelarii de ski va asteapta in diverse modele si culori din care puteti alege unii care sa va vina bine.

ochelari de ski ieftini

Ochelari de ski ieftini

ochelari de ski uvex

Ochelari de ski Uvex

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate