Noul Samsung Galaxy Note Edge – vezi preturile din Romania

Noul Samsung Galaxy Note Edge cuprinde intr-o eleganta rama de aluminiu un ecran frumos curbat pentru o experienta deosebita a imaginilor care va retine toate notificarile importante pentru dumneavoastra.

Telefonul are doua camere foto cu care datorita imbunatatirilor aduse puteti surprinde imagini mai luminoase si clare chiar in conditii slabe de iluminare. Este dotat cu un ecran Super Amoled Quad HD care asigura o imagine cu o claritate si o cromatica desavarsita, culorile fiind vii si fluide.

Puteti crea propriile notite cu Photo Note care transforma formatul analog al fotografiei intr-unul digital in care puteti adauga propriul dumneavoastra text explicativ.

samsung galaxy note edge pret redus

Samsung Galaxy Note Edge pret redus

Cu S Pen scrierea de mana digitala este imbunatatita datorita sensibilitatii sale la presiune pentru a face notitele usor de adaugat.

Samsung Galaxy Note Edge are acum o viteza superioara de incarcare putand sa ajunga in 30 de minute la un nivel de incarcare obtinut in trecut in 55 de minute.

samsung galaxy note edge alb

Samsung Galaxy Note Edge alb

O simpla glisare a degetului pe ecran face sa aveti acces rapid la toate functiile si aplicatiile folosite.

Designul fluid si ecranul curbat, alaturi de cele mai noi dotari tehnologice, fac din Samsung Galaxy Note Edge un aparat  de top in categoria smartphone-urilor.

Este disponibil in doua culori alb si negru si il puteti cumpara la preturi avantajoase din magazinele online specializate.

samsung galaxy note edge pret

Samsung Galaxy Note Edge pret

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate