Mouse wireless – cele mai bune preturi

Mouse-ul fara fir este tot mai intalnit pe mesele celor care au un PC sau un laptop. Sunt simplu de folosit, avand un receptor minuscul care se cupleaza la o mufa USB si iata cum mai dispare un fir care ne incurca.

mouse wireless microsoft

Mouse wireless Microsoft

In general aceste dispozitive folosesc acumulatori reincarcabili care tin mult, sunt foarte sensibile la miscare, avand o rezolutie de 1200 dpi si inglobeaza mai multe facilitati  decat clasicele mouse-uri cu fir. Trebuie doar sa aveti placerea si rabdarea sa cautati mouse-ul dorit pentru ca o sa descoperiti sute de modele, unele mai sofisticate si mai frumoase ca altele, forme clasice sau stilate, unele chiar super plate. Nu trebuie sa va faceti probleme cu distanta la care functioneaza fiindca merg si la 9 m. Preturile oscileaza de la 40 lei  pana la 1200 lei in functie de firma si gradul de sofisticare, asa ca aveti de unde alege.  Mai multe mouse-uri wireless.

mouse wireless logitech

Mouse wireless logitech

In urmatoarele imagini veti vedea cateva mouse-uri pe care le gasiti in magazinele online la preturi accesibile si pe care vi le recomandam pentru ca raportul calitate pret este excelent. Vedeti si alte modele asemanatoare.

mouse fara fir

Mouse fara fir

mouse fara fir colorat

Mouse fara fir colorat

Mouse wireless murah

mouse wireless murah

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate