Memory stick usb

Nu cu mult timp in urma lumea plimba informatiile de la un PC la altul cu ajutorul unei dischete de 1 Mb apoi cu ajutorul unui CD de 700 Mb. Acum este de ajuns un dispozitiv care devine tot mai mic, atat de mic incat se pune problema sa il  gasesti printre alte lucruri in buzunar. Acesta este stick-ul de memorie bazat doar pe tehnologie ce nu are piese in miscare. Miniaturizarea a dus acest dispozitiv ce se cupleaza la o mufa   USB si cu memorii cuprinse intre 2 si 32 si pana la 64 GB. Pe el incap acum programe, poze, sisteme de operare si totul legat la chei, in loc de breloc. Sunt si modele extrem de mici dar se pune problema sa-l ratacesti usor.

Stick-ul de memorie a devenit in cel mai scurt timp preferatul tuturor pentru calitatile sale de stergere si scriere la infinit si pentru faptul ca este mic, avand capacitate mare de stocare. Sunt produse in fel si fel de forme si culori, precum si capacitati de memorare. Pretul difera si poate varia in functie de capacitatea de stocare. Cu 20 lei putem cumpara un stick de 2 Gb iar pretul urca chiar si pana la  la 140 sau  mai mult in cazul celor cu o memorie de 32 GB sau 64 GB. In functie de buget puteti alege un stick de memorie bun si cu o capacitate de stocare mare.

Stick-uri ieftine de 4Gb la doar 20 Ron. Vezi toate modelele.

memory stick

Memory stick

Daca va intereseaza o capacitate mai mare de stocare puteti gasi stick-ul de 16 GB Scandisk la doar 64,99 ron. Vezi si alte culori.

stick memorie

Stick memorie

Un stick feminin de culoare roz nu poate lipsi din poseta unei domnisoare inteligente. Vezi aici oferta de pret.

stick de memorie

Stick de memorie

Un stick simplu dar foarte util cu o capacitate mare de stocare. Vedeti pretul.

memory stick usb

Memory stick usb

Stick-uri colorate.

stick memorie 64 gb

Stick memorie 64Gb

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate