Martisoare din aur si argint – cadoul ideal pentru orice femeie

Ca semn de pretuire sau iubire si respect sau simbol al norocului, martisorul  dat in dar este un vechi obicei romanesc ce se pierde in negura vremurilor. Un simbol mic acordat celor pe care le indragim poate fi sub forma de brosa, pandantiv sau breloc.

Aurul sau argintul sunt materiale nobile din care poate fi facut un martisor pentru a marca unicitatea zilei de 1 Martie. Sunt mici bijuterii caracterizate prin finite si rafinament, lucrate cu  multa  grija si atentie la detalii si  la simbolul pe care il reprezinta. Pentru a cuceri prin unicitatea lor, cei mai talentati artisti se intrec prin a realiza serii limitate, de exceptie, omagiind renasterea naturii, inceperea unui nou ciclu de viata, simbolul  soarelui ce incalzeste din nou.

martisoare din argint

Martisoare din argint

Avand valoarea lor sentimenta, al obiceiului de 1 Martie, martisoarele din aur si argint sunt adevarate bijuterii unele mai simple reprezentand un trifoi cu patru foi, o monograma, o inimioara, o floare sau  altele, piese mai  rare, incrustate cu pietre pretioase. Mici opere de arta, martisoarele vor fi mereu apreciate de doamnele si domnisoarele care le vor primi cadou, dar si pentru valoarea lor artistica.

martisoare din aur

Martisoare din aur

La inceput doar firele impletite colorate in alb si rosu si purtate  la incheietura mainii erau simbolul primaverii si al innoirii, apoi adaugarea unui mic simbol le-a facut mai frumoase si mai expresive. In ultima vreme  traditionalul martisor a devenit o  sarbatoare importanta  care reprezinta un  bun prilej  de a ne arata stima si consideratia pentru persoane dragi noua.

Pentru a putea alege si cumpara martisorul potrivit de 1 Martie va recomandam sa optati pentru magazinele online  care va ofera o mare varietate de modele realizate exceptional. Martisoarele din aur, argint sau cu pietre pretioase nu se cumpara de pe strada ci din magazinele specializate care pot garanta autenticitatea si materialul din care sunt facute.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate