Lustre si lampi pentru camera copilului

Pentru camera copiilor lustrele trebuie sa fie in ton cu restul decoratiunilor ilustrand o lume de poveste. Acestea contribuie la o ambianta placuta si vesela, plina de culoare.

Prin formele deosebite si imprimeurile desprinse din lumea desenelor animate, lustrele pentru copii personalizeaza in mod deosebit o camera.

Diversitatea modelelor includ lustre cu brate sub forma de flori colorate, cilindri sau globuri cu decoratiuni circulare evocand personaje cunoscute din povesti, lustre sub forma de jucarii cum ar fi avioane, masinute sau diverse animalute, clovni, fluturi frumos ilustrati sau aranjamente decorative cu stele si luna, nori si soare, etc.

Montati in camera copiilor lustre deschise la culoare, viu colorate  in locul celor vechi, obisnuite si atmosfera va fi intr-o clipa  mai vesela si mai prietenoasa. Copiii se vor bucura sa vada luminandu-se lustre cu personaje despre care au invatat la gradinita sau la scoala si  pe care le pot vedea si in desenele animate preferate.

lustre copii disney

Lustre copii Disney

Filtrarea luminii prin materiale colorate aduc un plus de veselie si inedit in camera iar impreuna cu celelalte  lucruri speciale dintr-o camera pentru copii aceste lustre sunt un decor ideal.

In magazinele online aveti posibilitatea de a alege cea mai frumoasa lustra pentru camera copiilor avand la dispozitie o bogata colectie plina de farmec si fantezie.

lustre camera copii

Lustre camera copii

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate