Lopata de zapada utila in orice gospodarie – vezi preturi

Zapada care transforma  peisajele in imagini de poveste poate sa devina un adevarat obstacol atunci cand se aduna in strat mai gros ingraunandu-va deplasarea.

Pentru curatirea zapezii au fost create o multitudine de masini si dispozitive insa lopata de zapada ramane cel mai la indemana lucru pentru acest scop.

In curte, in fata casei sau pe drumurile inzapezite lopata de zapada este o unealta  indispensabila in anotimpul iernii. Din lemn, plastic sau aluminiu, au fost create lopeti de zapada foarte rezistente si eficiente cu o greutate mica si usor de folosit avand aproximativ 1,5 m. si in jur de 1 kg.

Forma curbata a lopetii face ca zapada adunata sa se rostogoleasca mereu inainte fara a trece peste aceasta iar cozile au si ele forme gandite sa va usureze munca printr-o pozitie confortabila in timpul lucrului.

Veti gasi lopeti de zapada cu o capacitate mai mica sau mai mare inclusiv lopeti care incap usor in portbagajul masinii si care va vor scoate de multe ori din situatii dificile.

In orice gospodarie o lopata de zapada este de un real folos, ajutandu-va sa indepartati eficient si usor zapada, fiind de o utilitate zilnica in timpul iernii.

Magazinele online ofera o larga gama de lopeti de zapada de buna calitate, rezistente si la un pret avantajos. Este un lucru mai mult decat necesar in acest sezon iar investitia este pentru o perioada lunga de timp.

lopata de zapada aluminiu

Lopata de zapada aluminiu

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate