Lenjerii de pat 3D ieftine cu imprimeuri florale, cu animale si multe altele

Tehnologia imprimarii tesaturilor a ajuns atat de departe incat imaginile dau o puternica impresie de spatialitate 3 D. In acest fel florile, piesajele, imaginile cu animale in miscare sau orice element de decor devine un imens tablou decupat din realitate.

Modelele printate sunt de aceasta data foarte clare, acopera toata suprafata lenjeriei, inclusiv cea a fetelor de perna sau huselor de pilota.

Este o reala placere sa priviti un astfel de imprimeu desprins din natura, modele cu flori supradimensionate pentru o claritate deosebita, delfini in mari sau animale, toate printate in asa fel incat par de-a dreptul reale.

Materialele alese pentru aceste lenjerii sunt de foarte buna calitate cum ar fi bumbacul sau bumbacul satinat, fiind rezistente la uzura, fara sa-si piarda  intensitatea culorilor. Lenjeria de pat cu printuri 3 D va schimba aspectul dormitorului devenind o atractie in sine, decorandu-l intr-un mod surprinzator.

Intr-un set de lenjerii 3 D veti primi mai multe componente si anume : un cearceaf  de pat, un cearceaf pentru pilota si fete de perna. Dimensiunile sunt atat pentru paturi duble cat si pentru paturi de o singura persoana.

Lenjeriile de pat 3 D reprezinta solutia ideala daca va ganditi la un cadou pentru cei dragi datorita faptului ca sunt o noutate, deosebit de frumoase si utile.

Magazinele online va ofera posibilitatea de a vedea o multitudine de modele pentru a cumpara lenjeria care vi se potriveste cel mai bine cu  dormitorul dumneavoastra si preferintele pe care le aveti.

lenjerii de pat 3d ieftine

Lenjerii de pat 3d ieftine

lenjerii de pat 3d bumbac

Lenjerii de pat 3d bumbac

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate