Lcd ieftin – promotii si reduceri

In ultima vreme veti gasi in magazine tot mai multe televizoare plate cu ecrane subtiri in locul celor cu ecran gros de sticla (CRT). Aceste televizoare imbratiseaza o noua tehnologie total diferita de a celor vechi, putand fi foarte subtiri si cu calitati sporite. Cu un design modern, plate, la diagonale foarte mari nesperate in cazul televizoarelor vechi si functii digitale multiple.

televizoare lcd ieftine

Televizoare lcd ieftine

Este cazul televizorului LG LCD cu o diagonala de 32”(80 cm.) care se afla la promotie la evomag. Fiind un televizor din seria celor inteligente regleaza luminozitatea ecranului in functie de cea a mediului inconjurator, facand astfel economie de energie.

O noutate la acest model este si faptul ca poate  accentua vocea umana, extragand-o  din fundalul sonor care uneori  ingreuneaza  inteligibilitatea vocii. Acest lucru se realizeaza printr-o functie liniara afisabila pe ecran.

Functia Wizard II permite o editare usoara a nivelului de negru al culorilor precum si iluminarea din fundal.

Un sunet excelent, ajutat si de sistemul DOLBY MSIO si functia  “Infinite Surround” va vor incuraja cu un sunet clar conturat.

Televizorul are ca si sistem de conectivitate o mufa HDMI  Y.Pb.Pn, o mufa NSB2, antena TV si o mufa scart.

Aspect elegant, rama  si stativ din policarbonat  lucios, dau acestor aparate  o nota sobra si eleganta, impreuna cu o imagine vie, reala.

Desigur mai sunt si alte televizoare lcd ieftine care merita mentionate si pe care le puteti vedea si in imaginile de mai jos. Aceste televizoare lcd sunt disponibile in magazinele online.

Aceste doua modele superbe de lcd sunt disponibile pe azerty.

televizor lcd

Televizor LCD

Lcd-uri la preturi mai mult decat accesibile va stau la dispozitie si pe maketonline.

lcd-uri online

Lcd-uri online

La flanco veti gasi de asemenea o gama variata de lcd-uri iar reducerile nu intarzie sa apara.

lcd ieftin

Lcd ieftin

 

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate