Laptop HP Probook 450 – review, specificatii si pret

Laptopul Probook 450 face parte dintr-o serie business aparuta in a doua jumatate a anului 2013. Firma HP a realizat un laptop cu un design elegant care inglobeaza materiale si tehnologii noi, inovatoare. Este de remarcat finisajul exterior mat pe care nu se vad amprente iar la interior are o constructie de aluminiu.

Acest nou model de laptop HP inspira incredere si il plaseaza excelent fata de competitorii sai.

HP Probook are o tastatura de dimensiuni standard de tipul full size si contine inclusiv partea de taste numerice. Pe partile laterale sunt amplasati toti conectorii standard ai unui laptop modern.

In laterala dreapta se afla mufele jack pentru casti, microfon, doua porturi USB 2.0 precum si un DVD-RW. In partea stanga se gasesc 2 porturi USB tip 3.0, iesirea HDMI 1.4, iesirea VGA si conectorul de alimentare.

Aceasta serie este dotata si cu conectivitate bluetooth si modul wireless iar pentru partea multimedia dispune de un microfon incorporat, camera web-HD si un cititor de carduri. Pentru un sunet clar, de exceptie, este dotat cu doua difuzoare aflate deasupra tastaturii cu tehnologie DTS +.

Claritatea ecranului este data de rezolutia de 1366/768 pixeli avand o suprafata anti glare (mat). In pachet se  gasesc bateria detasabila, alimentatorul, o geanta marca HP precum si instructiunile de folosire.

Performantele acestui laptop HP Probook 450 sunt completate de un design foarte frumos si durabil, oferindu-va maximum de performanta oriunde il veti purta cu dumneavoastra.

Usor si subtire HP Probook 450 il puteti gasi in magazinele online care va prezinta o descriere foarte detailata a performantelor si avantajelor pe care le ofera alaturi de imagini pentru a cunoaste in amanunt componenta sa.

Vezi aici pretul.

laptop hp probook 450 g2

Laptop HP Probook 450 G2

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate