Laptop HP – oferte promotionale

Laptopurile HP  au un ecran de buna calitate si redau imagini incredibil de clare iar sunetul redat stereo de difuzoare ALTEC este unul pur si puternic. In ceea ce priveste procesorul, acesta este  Intel Celeron Dual Core.

Aceste laptopuri sunt capabile sa ruleze orice fel de program complet in paralel cu altele. Memoria este de tipul 1 x 2048 destul de buna, de tip DDR3 la 1600 MHz, bineinteles aceasta caracteristica poate fi diferita in functie de modelul pe care il alegeti. Hardul este in general foarte mare pentru acest tip de laptopuri (in jur de 500 Gb la o viteza de 5400 rot/min). Un astfel de Hard Disc asigura o stocare de date mai mult decat suficienta.

Rezolutia ecranului este de 1366 x 768 pixeli si are o caracteristica importanta numita Anti Glare, care face ca ecranul sa nu reflecte obiectele luminate din jur astfel imaginea este clara si fara umbre sau reflexii nedorite.

Sunetul este de inalta definitie, pregatit pentru retea cu fir sau wireless, precum si o multime de conectivitati ca bluetooth, trei mufe USB,  casti sau boxe, conector  VGA etc.

Libertatea de a-l  folosi neconectat la priza ii este data de cei 6 acumulatori litium, iar sistemul de operare Linux este gratuit si este un sistem de operare bine dezvoltat cu multe facilitati. Mai multe laptopuri Hp aici.

laptop hp pavilion

Laptop HP Pavilion

Puteti gasi acest model de laptop si la promotie iar in plus veti primit cadou o geanta si un mouse wireless. Vedeti oferta completa.

laptop hp

Laptop HP

Acest model de laptop Hp va va satisface din toate punctele de vedere. Mai multe detalii.

laptop ieftin

Laptop ieftin

Mai sunt si alte magazine online de pe care puteti achizitiona laptopuri Hp la preturi  mai mult decat aceesibile. Vedeti toate modele.

laptop hp compaq

Laptop HP Compaq

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate