Ipad Air – trebuie sa-l ai! Vezi specificatii si pret

Noul IPad Air este usor ca un fulg, puternic si uimitor de simplu ca aspect. Pentru ca este echipat cu un cip A7 isi permite sa ofere productivitate si creativitate prin conexiunile wireless  avansate. IPad Air iti aduce surpriza unor posibilitati de lucru si creativitate pe care nici nu ti le-ai imaginat.  Imaginati-va ca are sub o jumatate de kilogram, este nefiresc de subtire, durabil datorita carcasei dintr-o bucata din aluminiu iar fata de iPad-urile din generatia precedenta, are un volum cu un sfert mai mic. Carcasa eleganta ascunde insa o putere remarcabila de calcul, avand deci mai multe facilitati intr-un produs mai mic.

Deci retineti, sub 0,5 kg., cu 30%  mai usor, cu 20% mai subtire si cu 24 % mai putin volum la performante de invidiat.

Despre ecranul Retina se poate spune ca intrece orice asteptari putand sa-ti delectezi ochii cu imagini super detailate si clare. La o rezolutie de 2048 x 1536 deci peste 3,1 milioane pixeli,  imaginea este realitatea insasi iar textele au un contur si o claritate iesite din comun. Apple aduce impreuna cu  iPad Air tehnologia pe 64 de biti care il face comparabil cu un desktop in ceea ce priveste performantele care astfel se dubleaza, toate aplicatiile lucreaza mult mai rapid iar jocurile raspund mai prompt la comenzi. Acum te poti bucura de o autonomie de 10 ore a bateriei, timp in care te poti juca sau studia asa ca il poti  folosi cu indredere in deplasari lungi.

Conexiunea Wi-Fi este de doua ori mai rapida decat la modelul anterior si poate descarca pana la 300 Mbps. Te poti conecta mai usor si daca esti mai departe de  sursa de semnal si totusi vei avea cea mai rapida conexiune la internet. Datorita arhitecturii pe 64 de biti aplicatiile sunt foarte folositoare si atractive. Vei avea posibilitatea de a verifica e-mailul, de a vorbi cu cei dragi prin FACE TIME, beneficiezi gratuit de iPhoto, iMovie, Garage Band, Pager, Numbers si Keynote. Cu camera Face Time poti sa vezi cu cine vorbesti in conditii exceptionale dartorita unei noi generatii de senzori de imagine.

Cu camera ISght de 5 Mp de pe IPad poti face fotografia perfecta pentru ca de setari se ocupa un soft excelent pentru fotografii. Poti fotografia sau filma HD ecranul Retina  ajutandu-te sa vezi si sa incadrezi perfect subiectul. Sunetul inregistrat este remarcabil pentru ca  IPad Air este echipat cu doua microfoane fiind extrem de sensibile si inregistreaza un sunet Hi-Fi. Ipad Air chiar merita investitia si va fi mereu o bucurie sa-l folositi.

tableta ipad air pret

Tableta Ipad Air pret

ipad air pret romania

Ipad Air pret Romania

ipad air pret si specificatii

Ipad Air pret si specificatii

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate