Inele de logodna din aur, aur alb si argint – vezi noile colectii

Inelul de logodna reprezinta simbolul dragostei eterne oferit celei iubite. Din acest motiv sunt cautate cele mai frumoase si scumpe modele pentru un eveniment unic. Inelele de logodna sunt lucrate din aur, in nuante diferite, in functie de aliajele folosite rezultand aur de 24,18 sau 14 K.

Aceste bijuterii au incrustate pietre pretioase sau semi-pretioase pornind de la diamante, safire, rubine, smaralde, mai mari sau mai mici, in functie de model si slefuite sub diferite forme..

Multe firme renumite in arta bijuteriilor se intrec in a crea cele mai frumoase inele de logodna si pentru ca un astfel de lucru nu se cumpara in fiecare zi, este bine sa alegeti si sa cumparati un inel deosebit.

Pentru a fi siguri de calitatea inelului de logodna e bine sa stiti ca  bijuteriile originale in care puteti avea incredere se vand isotite de certificate in care sunt specificate lucruri precum  greutatea acestora, calitatea aurului in karate, culoarea, felul pietrei,etc.

Noua colectie de inele de logodna va ofera modele de colectie unicate, modele clasice, modele pline de stil si eleganta, precum si modelele mai simple. Inelul de logodna este simbolul iubirii care nu se stinge la fel ca stralucirea aurului si a  pietrelor din care este facut.

Daca intrati sa vizitati magazinele online puteti vedea chiar si in sistemul 3 D cele mai frumoase colectii de inele de logodna, astfel ca alegerea va fi mai usoara pentru a cumpara o bijuterie cu totul speciala.

inele de logodna aur alb

Inele de logodna aur alb

inele de logodna din argint

Inele de logodna din argint

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate