Imortalizeaza-ti aventurile cu noua camera GoPro Hero 4

GoPro HERO 4 inglobeaza o tehnologie super performanta accesibila pana nu demult aparatelor de filmat digitale  din industria cinematografica.

Este atat de mic incat il tii in palma, atat de versatil incat poate fi montat pe castile schiorilor, parasutistilor sau scafandrilor, montat pe drone sau pur si simplu poate  fi luat in excursii si aventuri.

Imaginile sale sunt atat de clare cum nu ati mai vazut vreodata iar sunetul beneficiaza de o prelucrare digitala deosebita pentru reducarea zgomotului de fond avand o dinamica deosebita.

Este o camera foarte mica si performanta destinata celor care sunt in actiune si vor sa o surprinda la o calitate de 4 K la 30 fps, 2,7 k la 50 fps, 1440 p la 80 fps, 960 p la 120 fps, 720 p la 120 fps iar in mod foto 12 mp in rafale de 30  fps.

camera gopro hero 4 harga

Camera GoPro Hero 4 harga

Butonul de declansare este accesibil iar pentru a fotografia cand este montat pe echipamente sportive poate lua cate o imagine  la intervale de 0,5 – 60 secunde. ]

Pentru fotografiile pe timp de noapte modurile Night Photo si  Night Lapse  ofera posibilitatea de a alege  un timp de expunere de pana la 30 de secunde. GoPro HERO 4 ofera un mod de filmare cu o perspectiva foarte larga, Super View.

Procesorul de doua ori mai puternic decat al predecesorului sau GoPro HERO 3 va gandi modul de lucru automat in locul dumneavoastra optimizand filmarea atunci cand veti trece de la o iluminare puternica la una slaba.

Telecomanda va poate ajuta sa controlati camera pana la 180 m distanta dar puteti folosi pentru acest lucru si telefonul mobil sau o tableta.

camera gopro hero 4 silver

Camera GoPro Hero 4 Silver

Toate aventurile dumneavoastra pot fi surprinse acum in cel mai profesional mod posibil si le veti putea distribui foarte usor prin Wi-Fi sau Bluetooth. Pentru moment GoPro HERO 4 ramane cel mai performant aparat de filmat si fotografiat pentru amatori, prin dimensiunile sale mici putand fi mereu alaturi de dumneavoastra.

Merita sa investiti intr-un astfel de aparat de filmat pentru a ramane cu amintiri la fel de clare ca si realitatea.

In magazinele online de specialitate veti gasi camera GoPro HERO 4 impreuna cu toate detaliile necesare inclusiv videoclipuri pentru a va face o idee despre ceea ce inseamna imaginile 4 k.

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate