Halat de baie – barbati, femei si copii

Dupa o baie reconfortanta, un halat de baie de buna calitate este un accesoriu util si placut. Acestea au rolul de a ne tine de cald si de a absorbi apa. De aceea halatele de baie sunt facute din materiale bune absorbante cum ar fi bumbacul prelucrat special cu bucle sau cu fir pieptanat astfel fiind mai fin la atingere. Pe piata se gasesc halate de dama, pentru barbati, femei, copii si universale. Admira toate halatele.

halate de baie ieftine

Halate de baie ieftine

halate de baie universale

Halate de baie universale

Halatele pentru fete au un croi feminin, unele cu cordon si buzunare cu doua fete confectionate din bumbac, plusate sau din satin pentru o atingere ca de matase. In ceea ce priveste culorile acestea sunt calde, pastelate, placute privirii. La halatele pentru femei sunt la moda dantelele aplicate si broderiile.

halate de baie femei

Halate de baie femei

Halatele pentru barbati sunt facute cu un croi barbatesc ce poate avea buzunare, cordon, guler sal sau normal.

Materialul este plusat sau cu fir pieptanat, rezistent si vopsit in culori uni sau cu dungi colorate. Si la halatele pentru barbati se fac remarcate, unele elegante care au broderie la maneci pe buzunare si pe guler.

halat baie barbati

Halat baie barbati

halat de baie

Halat de baie

Halatele de baie pentru copii sunt croite in spiritul acestora, cu imprimeuri vesele, in culori tari si materiale mai fine la atingere.

halate de baie copii

Halate de baie copii

halate de baie copii 7 ani

Halate de baie copii 7 ani

Halatele universale se potrivesc in aceeasi masura pentru barbati cat si pentru femei, avand un croi neutru insa din aceleasi materiale de buna calitate si un croi elegant.  Vezi detalii pret.

halate de baie din bumbac

Halate de baie din bumbac

Daca ti-a placut articolul inscrie-te la newsletter gratuit:
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Linkuri sponsorizate